SZOLGÁLTATÁSOK

A közúti szállítmányozás az egyik fő profilunk és büszkék vagyunk arra, hogy kiterjedt partnerkapcsolataink révén képesek vagyunk hatékonyan és megbízhatóan szolgáltatni belföldön és az Európai Unió teljes területén. Azonban nem korlátozzuk tevékenységünket a közúti szolgáltatásra. Kiterjedt hálózattal és partnerkapcsolatokkal rendelkezünk a vasúti, a légi és a tengeri szállítmányozás területén is. Azt a célt tűztük ki magunk elé, hogy ügyfeleink számára teljes körű és rugalmas logisztikai megoldásokat kínáljunk, melyek segítségével optimális eredményeket érhetnek el árutovábbítási igényeik kielégítésében. Mi mindent megteszünk annak érdekében, hogy rugalmasan és hatékonyan nyújtsunk személyre szabott megoldásokat ügyfeleink részére.

 

AJÁNLATOT KÉREK

KÖZÚTI SZÁLLÍTMÁNYOZÁS

Egy kontinensnyi közúti árufuvarozói tapasztalat az Ön szolgálatában. A HRT Spedition Kft. közúton is az egyik legmegbízhatóbb szolgáltató Európában.

A saját, cégcsoporton belüli járműflottánk mellett szállítmányozó szolgáltatóként természetesen számos jól bevált, ellenőrzött alvállalkozót is foglalkoztatunk Európa szerte.

A járműveink sokfélesége lehetőséget ad arra, hogy a legoptimálisabb szolgáltatást nyújtsuk az Ön számára. Célunk a teljes körű, minőségi szolgáltatás biztosítása a továbbítandó áru mennyiségétől, méretétől és milyenségétől függetlenül.

 
 

RAKTÁROZÁSI MEGOLDÁSOK

Vállalatunk a kezdetek óta nyújt raktározási szolgáltatásokat partnerei részére bel- és külföldön egyaránt. Kiterjedt és évek óta stabilan működő partneri hálózatunk a legnagyobb garancia arra, hogy megbízóink részére folyamatosan minőségiszolgáltatásokat nyújtsunk ezen a területen is.

Raktári kapacitásaink bővülnek a saját raktárainkkal. Ennek keretében az egri logisztikai parkunkban több ütemben nagyságrendileg 10.000 m2 alapterületű normál és magasraktárak épülnek, melyekben akár komplex raktárlogisztikai szolgáltatásokat is nyújtunk partnereink részére.

TÚLMÉRETES SZÁLLÍTMÁNYOZÁS

Megbízóink igényeinek maximálisan megfelelve rendszeresen továbbítunk túlméretes gépeket, darukat, különböző tartályokat.

 
 

TENGERI SZÁLLÍTMÁNYOZÁS

Szerződésben állunk a világ legmegbízhatóbb, több évtizede működő hajótársaságaival, ezért kimagasló minőségben tudjuk vállalni áruja konténeres továbbítását a világ szinte összes kikötőjébe és persze tovább is, az Ön által megjelölt célállomásig.

Teljeskörű szolgáltatást nyújtunk, legyen szó komplett vagy gyűjtő konténeres szállítmányozásról. Szolgáltatásaink a teljesség igénye nélkül:

– Standard, hűtő és speciális konténerek szakszerű kezelése;

– Menetrend szerinti elhajózások, érkezések exportban, importban;

– Optimális és költséghatékony megoldások;

– Versenyképes díjszabás;

– Teljes körű vámügyintézés;

– Kedvező szállítmánybiztosítás

LÉGI SZÁLLÍTMÁNYOZÁS

Vállalatunk kiterjedt kapcsolati tőkével rendelkezik a légi szállítmányozás területén is, ezért bátran javasoljuk leendő partnereinknek ezt az árutovábbítási módozatot, ha gyors, pontos és megbízható megoldást keresnek áruik célba juttatására.


 
 

INTERMODÁLIS MEGOLDÁSOK

Ez a fajta árutovábbítási mód egyértelműen a jövőbe mutató, a fenntarthatóságot elősegítő, környezetkímélő megoldást jelent. Mindemellett a megbízóinknak is előnyös, hiszen költséghatékony és kiszámítható megoldást jelent.

Kiterjedt kapcsolati rendszerünknek és számtalanszor bizonyított, kiváló partneri hálózatunknak köszönhetően biztosítjuk a partnereink részére ezen árutovábbítási módozat alkalmazását.

INGATLANJAINK

Cégünk számára fontos célkitűzés a folyamatos fejlődés, amelynek úgy véljük, ki kell terjednie minden területre, a tevékenységünk fejlesztésére is.

Ennek szellemében az előttünk álló időszakban az egri logisztikai parkunkban hamarosan, több ütemben megépül összesen mintegy 10.000 m2 alapterületű raktárcsarnok, melyben az igényeknek megfelelő raktározási lehetőség és modern irodakomplexum kerül kialakításra.

Ennek szellemében az előttünk álló időszakban az egri logisztikai parkunkban hamarosan megépül egy 1.400 m2 alapterületű csarnok, melyben az igényeknek megfelelő raktározási lehetőség és modern irodakomplexum kerül kialakításra.

Amennyiben Ön is irodát, vagy raktárhelyiséget keres és szívesen költöztetné cégét egy modern és minden igényt kielégítő épületegyüttesbe, vegye fel velünk a kapcsolatot!